• PRODUK
  • SURFACE PUMP
  • BOREWELL PUMP
  • MULTISTAGE PUMP

Fitur Produk

Produk

1200 +
Tim Company
300 +
Teknologi Patented
1984
Company Establishment
140
Negara Global
200 +
Teknisi

About Shimge

Established in 1984 and headquartered in the center of pump industry in Chinaâ € • Daxi Town, Wenling City of Zhejiang Province, SHIMGE Pump Industry Group Co., Ltd didaftar perusahaan saham khusus prodhuksi berbagai macam pompa lan peralatan kontrol. Ing telung puluh taun kepungkur, SHIMGE Pump Industry Group wis setya kanggo riset teknis, pabrik lan pamasaran kabeh jinis pompa lan peralatan kontrol, uga ndandani solusi pompa kelas lan sistem perawatan banyu kanggo donya.

Maca liyane
To Top
Tel:+86-576-86339960 E-mail:[email protected]